Victoria Niro презентує новий трек «Без тебе»

Молода співачка, авторка пісень, популярна відеоблогерка, TikTok якої налічує понад 417 тисяч слідкувачів, Victoria Niro презентує романтично-ліричну пісню і mood відео «Без тебе». У новій роботі артистка розповідає невигадану історію кохання, яка відгукнеться чи не кожному українцю.

«Без тебе» – це особлива лірична пісня в репертуарі Victoria Niro. Її авторами стали молодий музикант Саша Горовий та учасник гурту “BOTASHE” Олег Козачук «Шершень». Саша Горовий поділився своєю історію стосунків, яка насправді знайома мільйонам, а саундпродюсер Павло Яворський подарував пісні легкий романтичний мотив.

“Це просто легка лірична пісня про певний етап життя, коли стосунки вже закінчились, але залишаються ще ті світлі спогади, які ніби тримають людину в тонусі. Єдиний мінус, що дороги розійшлися. На жаль, такі ситуації трапляються, і, думаю, люди хотіли б читати про це не тільки в книжках, але і чути в піснях. Особливість таких ліричних треків у тому, щоб люди, переживаючи таку історію, могли розуміти, що вони не одні, і про це вже хтось заспівав пісню, під яку можна посумувати, залучити необхідні емоції”, – розповіла Victoria Niro.

 

Сообщение Victoria Niro презентує новий трек «Без тебе» появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top