РФ готує новий пропагандистський форум на окупованих територіях України, — ЦНС

Росіяни взимку планують провести новий пропагандистський форум на окупованих територіях України. За участь ворог обіцяє гроші.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС).

За даними інформаційного ресурсу, форум буде мати назву «молодь двох морів». За участь в ньому окупанти обіцяють гроші у вигляді грантів.
«Головна мета заходу суто демонстраційна й має на меті висвітлити нібито схвалення місцевою молоддю окупаційного режиму», — йдеться у повідомленні.
У ЦНС додали, що росіяни вже залучають прокремлівські рухи, які мають організовувати масовку та знайти учасників серед місцевих. Крім того, фейкові університети також отримали план з забезпечення учасників для цього заходу.
В кінці публікації, Центр національного спротиву закликав людей повідомляти про організаторів цього форуму.

Тиждень тому в ЦНС повідомляли, що країна-агресор продовжує свою кампанію з вербування молоді на окупованих територіях України. Зокрема, окупанти відкрили у Веселому Запорізької області нове відділення так званої «Молодої гвардії».
У публікації інформаційного ресурсу додали, що подібні структури РФ позиціонують себе як платформи для самореалізації, розвитку лідерських якостей і патріотичного виховання.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top