МФК «Металург» (Запоріжжя) – СК «Полтава» (Полтава) : пряма трансляція матчу

Перша ліга, група Б, 4 тур
Металург (Запоріжжя) – СК Полтава
Запоріжжя, стадіон Славутич-Арена
31 серпня
13:00

 

У минулому сезоні “Полтава” двічі поступилася “Металургу” на груповому етапі, однак фінішувала вище у турнірній таблиці, добравшись до “Чемпіонської Групи”. Цьогорічний старт сезону знову підтверджує наміри полтавчан поборотися за найвищі місця у Першій Лізі. Після двох турів команда Володимира Сисенка має дві перемоги – 3:0 над “Діназом” та 3:1 над “ЮКСОЮ”. В Кубку України “Полтава” пройшла “Тростянець”, а потім у божевільному матчі поступилася 3:5 “Металісту 1925” в екстра таймі. Джерело: МФК «Металург».

Обидві команди є конкурентами за потрапляння в четвірку. “Полтава” краще розпочала сезон, команда на ходу, і прагне здобути чергові залікові очки на хвилі успіху. “Металургу” після двох поразок нікуди відступати. У домашній грі підопічні Володимира Шаповалова повинні зробити все, щоб реабілітуватися за невдалі останні матчі.

Гра на Славутич-Арені стане шостим офіційним протистоянням в історії зустрічей між Металургом та СК Полтава. Уперше команди перетнулися ще 2021 року, коли виступали у другій лізі. Тоді мінімальну перемогу святкували саме металурги. Чотири подальших зустрічі відбувалися вже у рамках першої ліги, але в жодному з матчів нашому колективу так і не вдалося здобути перемогу, а єдиний позитивний результат зафіксований у жовтні 2022 року, коли СК Полтава у Києві розписав з Металургом бойову нічию. У трьох інших зустрічах перемогу святкували червоно-білі. Джерело: СК “Полтава”

Сообщение МФК «Металург» (Запоріжжя) – СК «Полтава» (Полтава) : пряма трансляція матчу появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top