Зеленський про фронт: найважливіше зараз — завдати ворогу максимальних втрат

Для України зараз найважливіше завдати максимальних втрат ворогу на фронті. Крім того, відповідати на всі російські удари.
Про це заявив президент Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його вечірнє звернення.

Голова держави розповів, що сьогодні говорив із головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським. За словами Зеленського, на Покровському напрямку зараз найбільша кількість штурмів. Непроста ситуація також на Краматорському, Торецькому та Куп’янському напрямках. Зеленський підкреслив, що всій лінії бойового зіткнення щодня відбувається майже дві сотні боїв.
«І найважливіше зараз — завдавати окупанту максимальних втрат та відповідати на всі російські удари», — наголосив президент.
Крім того, Зеленський обговорив із Сирським деталі наступальних операцій ЗСУ та активні дії в Курській області.
«Ми продовжуємо поповнювати обмінний фонд для України та витискаємо війну на російську територію», — сказав президент.
Він наголосив, що стійкість кожного українського підрозділу, влучність наших воїнів та сильні рішення партнерів мають однаково вирішальне значення.

Нагадаємо, що в цьому ж відео Зеленський звернувся до США, Британії, Франції та Німеччини із закликом надати Україні дозвіл на далекобійність, а також далекобійні снаряди та ракети.
Це у свою чергу, дозволить повністю захищати Україну та українців. Зокрема, мова йшла про очищення українського неба від російських КАБів.
Зеленський звертаючись до країн Заходу наголосив, що не можна відкладати життєво важливі рішення, оскільки ці рішення — це саме, що може найбільш правильно вплинути на події.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top