Громада на Запоріжжі отримала від міжнародних партнерів автомобіль швидкої допомоги

Кушугумська громада отримала автомобіль швидкої допомоги завдяки підтримці німецького благодійного фонду Blau-Gelbes Kreuz e.V. та засновниці Ротарі Клубу «Запоріжжя-Хортиця» Олени Сопіної. Про це повідомили голова громади Володимир Сосуновський та староста Малокатеринівки Людмила Волик.

Ротарі Клуб «Запоріжжя-Хортиця» є відомою благодійною організацією, яка вже багато років активно підтримує різні соціальні ініціативи та надає допомогу в нашому регіоні.

Blau-Gelbes Kreuz e.V., у свою чергу, є відомою організацією, що займається гуманітарною допомогою, особливо для України, надаючи медичні та інші необхідні ресурси, нещодавно вони роздавали у Кушугумській громаді памперси для дорослих/дітей та гігієнічні набори.

“Завдяки такій багаторівневій співпраці ми змогли забезпечити нашу громаду необхідним автомобілем швидкої допомоги, який значно покращить доступ до екстреної медичної допомоги для мешканців. Ця ініціатива є ще одним яскравим прикладом того, як співпраця між державними органами, громадськими організаціями та міжнародними партнерами може приносити конкретні результати для нашої спільноти. Щира вдячність!” – йдеться у повідомленні.

Сообщение Громада на Запоріжжі отримала від міжнародних партнерів автомобіль швидкої допомоги появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top