Польща продовжила до 30 листопада підвищені рівні терористичної загрози Bravo

У Польщі продовжили до 30 листопада дію підвищених рівнів терористичної загрози щодо інфраструктури країни (Bravo), у кіберпросторі (Bravo-CRP) та для польської енергетичної інфраструктури за межами країни (Bravo).

Про це повідомляє Урядовий центр безпеки Польщі, передає Укрінформ.

https://www.gov.pl/photo/format/3a2ddf32-45a7-4d54-97cd-f055c2645d39/resolution/1460x616

“Прем’єр -міністр Дональд Туск підписав розпорядження, які до 30 листопада продовжують дію трьох рівнів загрози: Bravo–CRP (другий рівень загрози) – діє на усій території країни; Bravo (другий рівень загрози) – діє на усій території країни; Bravo (другий рівень загрози) – діє щодо польської енергетичної інфраструктури, розташованої за межами Польщі.

Підкреслюється, що ці рівні загрози «передусім є сигналом для служб, аби вони були готовими до дій».

Як повідомляв Укрінформ, другий рівень загрози Bravo у Польщі є профілактичним кроком, пов’язаним із нинішньою геополітичною ситуацією в регіоні, а також різного роду гібридними атаками, здійсненими росією та иілоруссю проти Польщі та інших країн ЄС.

Він є другим із чотирьох ступенів терористичної загрози, яка запроваджується тоді, коли конкретну ціль атаки не ідентифіковано.

https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3900996-polsa-prodovzila-do-30-listopada-pidviseni-rivni-teroristicnoi-zagrozi-bravo.html

Сообщение Польща продовжила до 30 листопада підвищені рівні терористичної загрози Bravo появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top