Окупанти відкрили в школі Бердянського району клас морської піхоти для пропаганди

Російські військовослужбовці Балтійського флоту відкрили клас морської піхоти в одній із шкіл Бердянського району для проведення мілітаризації українських дітей.

Як повідомляють пропагандистські ЗМІ, окупанти відкрили в одній із селищних шкіл Бердянського району спеціалізований клас на честь «гєроя росії» Владіміра Носова. З 8 березня 2022 року Носов брав участь у вторгненні росії в Україну. Однак, через 18 днів загинув у населеному пункті Любимівка Запорізької області.

На церемонії були присутні військовий комісар тимчасово окупованого міста Бердянськ Тимур Горобець, псевдодиректор школи Світлана Бахтикова та окупаційний голова Бердянського району Олексій Кичигін. За їх словами, мета створення цього квазі-класу є патріотичне виховання.

Все це відбувається в межах політики геноциду українців, під час якої росіяни нищать ціле покоління шляхом примусової асиміляції. Та особливо окупанти роблять акцент на пропаганду саме дитячого населення, проводять величезну кількість акцій. Основними акцентами яких є – мілітаризація, виховання ненависті до всього українського, американського, британського та польського. Також використовують наративи про нацизм.

Сообщение Окупанти відкрили в школі Бердянського району клас морської піхоти для пропаганди появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top