Метінвест Політехніка оголошує додатковий набір студентів на бакалаврат та магістратуру

Метінвест Політехніка оголошує додатковий набір студентів на бакалаврат та магістратуру

Студенти можуть потрапити на навчання до університету

У першому приватному гірничо-металургійному університеті «Метінвест Політехніка» з 2 вересня стартує додатковий набір студентів на бакалаврат та магістратуру. Охочим здобути сучасну інженерно-технічну освіту в одному з провідних приватних вишів України потрібно до 16 вересня подати заяву на вступ та зареєструватися на співбесіду, в разі пільгового вступу. Зробити це можна через електронний кабінет вступника. Про це повідомили на офіційному сайті Метінвесту.

Читайте також: У Метінвест Політехніці відбувся перший в історії університету захист дипломних робіт

Календар додаткового вступу

У приймальній комісії Метінвест Політехніки звертають увагу вступників на наступні дати:

  • подача заяв з 2 по 16 вересня.
  • реєстрація заяв на участь у співбесідах для бакалаврів з 2 по 15 вересня.
  • реєстрація заяв на участь у співбесіді, фаховому іспиті, фаховому іспиті замість ЄФВВ для магістрів з 2 по 18 вересня.

Пільгові умови вступу

Є додаткова можливість вступити у період додаткового набору на пільгових умовах (Квота-2) для вступників, місце проживання яких зареєстроване в населених пунктах, віднесених до території активних бойових дій. Повний перелік таких населених пунктів можна знайти у Наказі «Про затвердження Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією».

В університеті активно працює програма підтримки ветеранів. Цей крок є частиною стратегії, яка має на меті їхню підтримку та інтеграцію у всі аспекти цивільного життя, зокрема через здобуття вищої освіти або перекваліфікації. У приймальній комісії зауважили, що вступити за спрощеною процедурою можуть усі без виключення ветерани. Тобто, на бакалаврат або магістратуру вони можуть вступити за внутрішніми іспитами (у формі співбесід), які відбуватимуться онлайн.

Переваги вступу до Метінвест Політехніки

Серед переваг навчання у Метінвест Політехніці – гнучкий графік, який дозволяє поєднувати роботу та здобуття вищої освіти, участь у мотиваційних програмах та міжнародних стажуваннях, зручне поєднання онлайнового формату навчання та  дуальної освіти з відпрацюванням навичок на виробничих майданчиках Метінвесту.

Окрім здобуття вищої освіти на умовах контракту, є можливість навчатися на замовлення Метінвесту, що дає змогу студенту здобути освіту за кошти замовника, не витрачаючи власних фінансів. Компанія покриває витрати на навчання для своїх співробітників і їхніх дітей, а також для студентів, готових працювати на виробництвах компанії протягом навчання і після нього.

Затребувані освітні програми

Технічний університет «Метінвест Політехніка» пропонує широкий спектр освітніх програм з різних інженерних галузей. Зокрема, вступникам на цікавих умовах запропоновано здобути сучасну інженерно-технічну вищу освіту за напрямами металургії, гірництва, охорони праці, автоматизації, комп’ютерно-інтегрованих технологій та робототехніки, інжинірингу та електротехніки, матеріалознавства, технологій захисту навколишнього середовища, проєктного управління та бізнес-аналітики тощо.

Повний перелік освітніх програм на офіційному веб-сайті. Технічний університет готовий надати студентам найсучасніші знання та практичні навички для подальших успіхів у кар’єрі. Додатковий набір дозволить більшій кількості студентів отримати можливість здобути якісну технічну освіту.

Додаткову інформацію можна отримати у приймальній комісії університету за номерами телефонів +38 (067) 760-49-71, +38(095) 070-06-37, а також через запит на електронну пошту pk@mipolytech.education. 

Раніше ми писали, що у вересні 2022 року перший недержавний гірничо-металургійний університет Метінвест Політехніка планував відкрити свої двері для студентів. Молодь мала навчатися за цікавими нешаблонними програмами, у новітніх лабораторіях, за світовими стандартами. Однак через війну в Україні та руйнацію Маріуполя повноцінний старт освітнього процесу тоді був неможливий. Попри це, університет розпочав свою роботу.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top