У Запоріжжі прогнозують зниження температур: коли будуть дощі

У Запоріжжі цього тижня спостерігається поступове зниження температури, супроводжуване дощами та поривами вітру.

Ось детальний прогноз на найближчі дні:

Вівторок, 3 вересня: Температура повітря вдень сягатиме +29°C, вночі опуститься до +21°C. Прогнозуються короткочасні дощі, місцями з проясненнями. Пориви вітру до 10 м/с.

Середа, 4 вересня: Очікується значне зниження температури до +23°C вдень і +17°C вночі. У цей день можливі дощі та хмарність. Вітер залишається на рівні до 10 м/с.

Четвер, 5 вересня: Продовжиться тенденція до зниження температури з максимальними показниками +26°C вдень та +18°C вночі. Можливі опади. Вітер до 10 м/с.

П’ятниця, 6 вересня: Температура знизиться до +24°C вдень і +16°C вночі. Очікуються короткочасні дощі з можливими проясненнями. Пориви вітру залишаються до 10 м/с.

Субота, 7 вересня: Збережеться прохолодна погода з максимальною температурою +24°C вдень та +16°C вночі. Прогнозуються дощі та хмарність. Пориви вітру посиляться до 11 м/с.

Неділя, 8 вересня: Температура знову підвищиться до +26°C вдень та +17°C вночі, але можливі опади. Вітер зменшиться до 10 м/с.

Понеділок, 9 вересня: Максимальна температура становитиме +27°C, мінімальна +16°C. Прогнозується сонячна погода без опадів. Вітер ослабне до 8 м/с.

Протягом тижня очікується поступове зниження температури, особливо у перші дні, з подальшим невеликим підвищенням на вихідних. Погода залишатиметься мінливою з періодичними дощами та хмарністю.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top