П’ятьом зрадникам із Запорізької області повідомили про підозру – подробиці справи

П’ятьом зрадникам із Запорізької області повідомили про підозру – подробиці справи

У Запорізькій області викрили ще п’ятьох колаборантів

П’ятьом колишнім працівникам державних установ «Приморська виправна колонія» та «Мелітопольська установа виконання покарань» повідомили про підозру. Про це повідомили у територіальному управлінні Державного бюро розслідувань у Мелітополі.

Читайте також: Зрадив і підтримує росіян на окупованих територіях Запорізької області – СБУ викрила заступника Балицького

Зазначається, що впродовж березня-червня 2022 року на базі територіальних установ Державної кримінально-виконавчої служби України окупаційна адміністрація Мелітополя створила «Управление службы исполнения наказаний по Запорожской области». До його структури увійшли кілька «новостворених» загарбниками установ виконання покарань.

Посади начальників та їх заступників зайняли українці-зрадники, які добровільно перейшли на бік російських окупантів.

Наразі колаборантам повідомили про підозру. Їм загрожує до 15 років ув’язнення.

Також ми писали, що СБУ встановила особи ще 32 колаборантів із Запорізької області. Зрадники виконують каральні завдання агресорів з придушення опору та залякування мешканців тимчасово окупованої території регіону.

Раніше ми повідомляли, що СБУ повідомила про підозру ще семи колаборантам, які перейшли до окупаційного «мвс рф» у Запорізькій області.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top