У місії СКУ в Україні зміна в керівництві – директор Сергій Касянчук залишає свою посаду

Директор місії Світового конгресу українців в Україні Сергій Касянчук залишає свою посаду, щоб розпочати іншу важливу місію у країні.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

За повідомленням, пан Касянчук продовжить підтримувати обороноздатність України як керівник проєкту канадської програми військової допомоги PROTECT2 (Програма сприяння реформам через технічну експертизу та передачу спроможностей), яку реалізує Міністерство національної оборони Канади.

Цей проєкт спрямований на надання необхідної експертної та технічної допомоги ключовим українським установам та агентствам у секторі оборони та безпеки.

Сергій Касянчук успішно очолював представництво СКУ в Україні протягом останніх 10 років і продовжить свою діяльність у СКУ на волонтерських засадах.

«Я хотів би подякувати Сергію Касянчуку та дружи

ні Анні за їхній величезний внесок у роботу СКУ протягом останніх десяти років в Україні, особливо в такі важкі часи. Бажаю Сергію успіхів у новій роботі та вітаю його з рішенням продовжити бути з нами в СКУ як волонтер», – сказав президент СКУ Павло Ґрод.

СКУ висловив щиру подяку пану Касянчуку за його відданість і бажав йому подальших успіхів у новій ролі.

Нагадаємо, восени 2023 року Світовий конгрес українців призначив голову своєї місії в Україні.

Ним став відомий журналіст, громадський активіст, політик і дипломат Андрій Шевченко. 

https://www.ukrinform.ua/rubric-diaspora/3901565-direktor-misii-svitovogo-kongresu-ukrainciv-v-ukraini-zalisae-svou-posadu.html

Сообщение У місії СКУ в Україні зміна в керівництві – директор Сергій Касянчук залишає свою посаду появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top