Громади Запоріжжя отримали 25 шкільних автобусів

Для безпечного навчання дітей запорізькі громади отримали 25 шкільних автобусів. Прифронтове Запоріжжя — з лідерів за кількістю закуплених автобусів, якими підвозитимуть дітей до безпечних шкіл.

Як повідомив Михайло Федоров, віцепрем’єр-міністр — міністр цифрової трансформації, створюється інфраструктура для безпечного навчання офлайн. Автобуси забезпечать логістику до шкіл, які вже зараз готові повернути дітей за парти.

«Запоріжжя — складний регіон у цьому контексті. Наближеність до фронту, загроза обстрілів створюють умови, у яких до офлайн-освіти треба підходити комплексно та уважно», — наголосив Михайло Федоров.

Цього року діти в регіоні вперше за 4 роки повернулися до шкіл. Щоб офлайн-навчання було безпечним, з Міністерством освіти упроваджується політика Школа офлайн, ціль — забезпечити дітей укриттями, автобусами та гаджетами.

Прифронтове Запоріжжя — один із лідерів за кількістю закуплених автобусів, якими підвозитимуть дітей до цих безпечних шкіл.

«Через дистанційну освіту наші діти просідають не лише у знаннях, а й у софтскілах. Ми не повинні втратити покоління через війну, потрібно будувати освіту, яка формує щасливих і мотивованих українців», — вважає Михайло Федоров.

Читайте також: Росія розбудовуватиме концентраційні табори на ТОТ Запорізької області

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top