У запорізьких школах запрацював новий освітній застосунок «Мрія»

З початком нового навчального року до освітнього застосунку «Мрія» приєдналися 40 шкіл у шести регіонах, у тому числі й у Запорізькій області.  У застосунку діти і батьки можуть користуватися планом дня, який містить розклад уроків і статус домашніх завдань.

Про це повідомив міністр освіти та науки України Оксен Лісовий під час регіонального освітнього форуму в Запоріжжі.

«Це перший державний освітній застосунок, який не тільки зменшить учителям роботу з паперами, але й зробить навчання більш гейміфікованим для школярів, дасть батькам ліпше розуміння, як навчається їхня дитина та на які предмети треба звернути увагу», — наголосив Оксен Лісовий, міністр освіти та науки України

За словами міністра, у застосунку діти і батьки можуть користуватися планом дня, який містить розклад уроків і статус домашніх завдань. За кожним предметом можна простежувати оцінки та бачити відгуки вчителя: що дитині вдається найліпше, а де можна поліпшити результат. Також учні зможуть користуватися цифровим учнівським «Мрія ID» у смартфоні, замість пластикового.

Застосунок Мрія

Натомість для вчителів розробили автоматичний розклад уроків, цифрові навчальні плани та журнали. Також кожен користувач «Мрії» матиме власну бібліотеку з контентом для саморозвитку і зможе спілкуватися в чатах застосунку на базі Signal.

У новому застосунку, який створили на базі цифрової платформи «Дія», вже є 100 тисяч користувачів із Запорізької, Миколаївської, Одеської, Івано-Франківської, Київської та Дніпропетровської областей.

Доєднатися мають можливість всі школи – незабаром оприлюднять детальну інструкцію, як це можна зробити. Однак вже можна подати заявку від школи на під’єднання до застосунку за цим посиланням.

Читайте також: Літо ще затримається: якою буде погода у Запоріжжі

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top