Українська компанія представить дрони на оборонній виставці MSPO

Українська компанія по виробництву дронів UMO Ukraine представила свої вироби на одній з найпрестижніших оборонних виставок ЄС.

MSPO – одна з найважливіших подій в оборонній сфері усієї Європи. Захід, який проводиться у вересні в польському місті Кельце кожного року збільшує кількість нових виробників та постачальників з усього світу, готових показати свої досягнення потенційним замовникам та експертам. У 2024 році список учасників поповниться новим виробником – UMO UKRAINE, дочірнім підприємством однойменної європейської компанії яка має вже 20-річну історію успішної роботи у сфері мілітарних технологій.

Група UMO являється офіційним представником понад 10 світових лідерів-виробників зброї (Walther, Haenel, Beretta, AXON, THEON, Victrix, DJI, Autel, Trijicon тощо). Особливістю українського підрозділу є унікальна можливість співпраці та виробництва на користь українських Сил Оборони, які прямо зараз шукають та впроваджують найсміливіші рішення у сфері беспілотників, даючи вітчизняному виробнику широкий простір для розвитку цього новітнього типу озброєння.

Звичайно, нові нестандартні рішення українських інженерів цікавлять іноземних замовників, саме тому UNO UKRAINE отримала місце на престижній польській оборонній виставці, – пише @promyslovaukrayna

Сообщение Українська компанія представить дрони на оборонній виставці MSPO появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top