На Запорізькому напрямку рашисти зменшили кількість артобстрілів: речник угруповання військ «Таврія»

На Запорізькому напрямку впродовж серпня зменшилася кількість артилерійських обстрілів з боку російських військ, зазначив речник оперативного угруповання військ «Таврія» Дмитро Лиховій, на якого посилається Проект Радіо Свобода «Новини Приазов’я».

А голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров розповідав в ефірі телемарафону, що у серпні більшість атак на населені пункти російська армія здійснила за допомогою БПЛА.

«Окупанти тероризують жителів прифронтових територій, влаштовуючи справжні сафарі», – сказав посадовець, якого теж цитують «Новини Приазов’я», назвавши ситуацію в регіоні «дроновим терором».

Згоден з ним також начальник Пологівської районної військової адміністрації Артур Крупський який зазначив, що російські військові атакують цей район із різного типу озброєння. Але найбільше – дронами.

«Звичайна артилерія – це близько 30% від всього числа обстрілів. Збільшилась кількість уражень FPV-дронами», – розповів він.

Сообщение На Запорізькому напрямку рашисти зменшили кількість артобстрілів: речник угруповання військ «Таврія» появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top