Екс-чоловіка покійної Шеннен Догерті заарештували: що відомо

Американського актора, коміка і автора пісень Ешлі Гамільтона, який був одружений з покійною зіркою серіалу «Всі жінки відьми» Шеннен Догерті, заарештували за погрози з ножем на адресу співробітника готелю.

Про це пише РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на TMZ.

3 вересня правоохоронні органи повідомили журналістам подробиці інциденту, зазначивши, що Ешлі Гамільтона заарештували приблизно о 5 ранку 24 серпня після скандалу в розкішному готелі Беверлі-Гіллз.
За словами співробітника готелю, він зателефонував у поліцію після того, як актор дістав ніж і «прийняв бойову стійку».
Чоловік спав на дивані у вестибюлі готелю, коли співробітник розбудив його і повідомив, що йому не дозволено там перебувати. Це викликало суперечку, яка швидко переросла у напружену ситуацію.

Ешлі Гамільтон (фото: instagram.com/ashhamilton)
«Ешлі Гамільтон розмахував складаним ножем, і співробітник побіг дзвонити за номером 911. Коли прибули поліцейські, вони знайшли Ешлі, а потім забрали ніж у вестибюлі», — йдеться в коментарі поліції.
Співробітники готелю повідомили про намір пред’явити звинувачення коміку, внаслідок чого Ешлі заарештували за дрібне хуліганство і доставили в місцеву лікарню для перевірки на наявність алкогольного сп’яніння.
Зрештою, як повідомили поліцейські, Ешлі в лікарні підтвердили, що з ним усе гаразд, після чого офіцери вручили йому повістку і відпустили.
Сам актор розповів журналістам, що співробітник готелю його налякав, через що він і дістав ніж, хоча сам інцидент він майже не пам’ятає.

Ешлі Гамільтон (фото: instagram.com/ashhamilton)
За його словами, в лікарні він повідомив лікарям, що прийняв кілька таблеток, включно з оксикодоном, який йому призначили у зв’язку з діагнозом рак.
Син актора, Джордж Гамільтон, розповів, що його батько бореться з плоскоклітинним раком шкіри і переніс дві операції, через що вживає знеболювальні.
Після завершення розслідування справу буде передано в окружну прокуратуру округу Лос-Анджелес для подальшого розгляду.
Що відомо про шлюб Гамільтона та Догерті
Джордж та Шеннен зв’язали себе узами шлюбу у 1993 році, незважаючи на те, що знали одне одного лише два тижні. Їхній шлюб тривав лише п’ять місяців. Після розставання з Догерті Ешлі почав стосунки з акторкою Енджі Еверхарт, з якою пізніше одружився. Однак цей шлюб теж завершився розлученням у березні 1997 року.

Шеннен Догерті (фото: instagram.com/theshando)
Шеннен після розлучення з Гамільтоном вийшла заміж ще двічі. З 2002 до 2003 року вона перебувала у шлюбі з покерним гравцем Ріком Саломоном, а в жовтні 2011 року вийшла заміж за фотографа Курта Ісварієнка.
Їхні стосунки закінчилися у квітні 2023 року, і документи про розлучення актриса підписала за день до своєї смерті. Доерті померла 13 липня у віці 54 років після дев’яти років боротьби з раком.

Раніше 77-річний Елтон Джон розповів про важку інфекцію, через яку втратив зір на одне око.
Також ми писали, що відомий репер помер просто на сцені під час виступу.

Share this post

нет
scroll to top