Запорізький Дім актора відкриє другий сезон — що покаже

Запорізький Дім актора відкриє другий сезон - що покаже

У вересні Дім актора відкриє свій другий сезон

Театральна платформа «Дім актора» повідомила про відкриття другого сезону. Як розповіли zprz.city у театрі, у вересні глядачі зможуть побачити хіти, які у минулому сезону проходили з аншлагом.

Нагадаємо, що у складі нещодавно створеного запорізького Дому актора — театр-лабораторія «Vie» та театр танцю, який своєю чергою складається з танцювального колективу та оркестру City big band. І свій перший сезон у Домі актора  потужно закрили трьома прем’єрами — драматичною, музичною та пластичною (танцювальною).

Читайте також: Запорізький фотохудожник показав дивовижні роботи, про які не можна розповісти словами — фото

Тож, у вересні Дім актора покаже дві вистави. Зверніть увагу — на різних локаціях.

— 14,15 вересня о 16.00 — вистава «Перепоvieдаки. Шева forever» (16+).

Запорізький Дім актора відкриє другий сезон - що покаже

Це вистава з циклу «Перепоvieдаки», у якому актори розповідають та візуалізують легенди та факти. Бронзовий пил з образу поета в цьому спектаклі стертий начисто.

Шевченка тут показали не як пам’ятку, а як живу людину. І навіть спробували уявити, яким би крутим і популярним був поет, якби жив сьогодні.

Вірші Шевченка прозвучать, але швидше за все здивують шанувальників традиційної класики. Тому вистава для тих, кому вже є 16.

Показ «Перепоvieдаки. Шева forever» відбудеться у театрі-лабораторії «Vie»  (о. Хортиця, вул. Наукового містечка, 35).

Тривалість – близько 1 години.

Квитки на сайтах concert.ua та musin.zp.ua.

Додаткова інформація та бронювання за т.  095-776-54-32 (вайбер, телеграм, вацап).

Бонус — театр-лабораторія «Vie» знаходиться на Хортиці майже на узбережжі Дніпра. Варто приїхати раніше і погуляти перед виставою вздовж берега Дніпра біля театру, там красиво, особливо у вересні.

До речі, на острові Хортиця неподалік від театру зберігся єдиний повністю вцілілий будинок менонітів.

— 22 вересня о 15.00 та 18.00 — музично-хореографічна вистава-концерт «Івасюк. Червона рута».

Запорізький Дім актора відкриє другий сезон - що покаже

Ця масштабна вистава присвячена Володимиру Івасюку, композитору, автору «Червоної рути», «Водограю», «Я піду в далекі гори» та інших хітів. Він прожив лише 30 років і при цьому залишив більше сотні культових пісень та став всесвітньо відомим українським композитором і виконавцем.

Дія спектаклю відбувається у зворотному порядку — з дня загибелі Володимира Івасюка. Але це не суто біографічний спектакль. Вистава більше не про факти, а про враження.

Це була перша спільна вистава артистів «Vie» та театру танцю, в складі якого є також оркестр City big band. У спектаклі задіяно одночасно 40 виконавців.

Пісні виконує наживо учасник телепроєкту «Голос країни-12», вокаліст запорізького гурту «FAR4», співак Михайло Герасимчук, який зіграв головну роль.

Виставу «Івасюк. Червона рута» покажуть на сцені Запорізької обласної філармонії (просп. Соборний, 183).

Тривалість – 1 година 30 хвилин (без антракту).

Квитки на сайті musin.zp.ua.

Читайте також: Запоріжців запрошують помалювати на відвертій виставці та на екскурсії центром міста з істориком — безкоштовні заходи

Заходи у філармонії відбуваються із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану. Під час повітряної тривоги заходи призупиняють і глядачам пропонують перейти в укриття. У філармонії воно є.

Т. каси філармонії 236-44-67 (каса працює 10.00 до 18.00, без вихідних; у день концерту – до початку заходу).

Ми писали, що новий сезон у запорізькій філармонії відкриють грандіозним концертом.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top