Били балістикою. В Павлограді вже 50 постраждалих після атаки РФ

У Павлограді вже 50 постраждалих після атаки РФ 6 вересня. Найменшому з них – 4 роки.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram очільника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, Повітряні сили ЗСУ.

«Вже пів сотні постраждалих», — написав Лисак.
За його даними, найстаршим 86 років, найменшому — 4.
«Всім надають необхідну допомогу. Побиті оселі місцевих. Наслідки ще уточнюють», — додав голова ОВА.
РФ била балістичними ракетами
6 вересня, близько 10.00, російські окупанти завдали ракетного удару по цивільній інфраструктурі міста Павлоград Дніпропетровської області.
«Попередньо застосовано п’ять балістичних ракет типу «Іскандер-М»/KN-23 із Воронезької та Ростовської областей. Нажаль, є постраждалі. Закликаємо не ігнорувати повітряну тривогу!» — розповіли у Повітряних силах.

Атака на Павлоград
Російські війська обстріляли Павлоград 6 вересня. У місті лунали вибухи. Через деякий час після того, як військові повідомили про швидкісні цілі у напрямку міста та загрозу балістики, в ОВА повідомили, що через атаку на Павлоград п’ять людей постраждали, є руйнування.
Потім кількість постраждалих у Павлограді через атаку РФ різко зросла — з 5 до 18 людей, також стало відомо про першу жертву.
Після цього цифри знову продовжили зростати – 30 постраждалих, пізніше у Павлограді вже нарахували 40 постраждалих через обстріл РФ. Серед них — щонайменше троє дітей.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top