У Запоріжжі судитимуть «рупор» кремля з Енергодару

Служба безпеки встановила чергового зрадника, який у воєнний стан добровільно перейшов на бік ворога та прислужував агресорам в Енергодарі.

Встановлено, що завідувач пологовим будинком з перших днів повномасштабного вторгнення сприяв російським загарбникам у становленні окупаційного режиму в Енергодарі та формуванні в місті незаконних структур за взірцем та «традиціями» рф.

За підтримку агресії рф проти України окупанти  призначили зрадника головним лікарем так званого бюджетного державного закладу охорони здоров’я «Энергодарская специализированная медико-санитарная часть». Через кілька місяців окупанти понизили його до заступника головного лікаря, але і на цій посаді зрадник охоче виконував роль рупора кремлівських пропагандистів і роздавав «правильні» інтерв’ю про дії агресорів в Україні російським телеканалам.

«За державну зраду, вчинену в умовах воєнного стану, слідчі СБУ заочно повідомили фігуранту про підозру за ч.2 ст.111 Кримінального кодексу України. Зраднику загрожує довічне ув’язнення. Вживаються комплексні заходи для притягнення зловмисника до відповідальності», — повідомили у пресгрупі УСБУ в Запорізькій області.

 

.

 

Share this post

нет
scroll to top