Футболісти запорізького «Металургу» спромоглися зіграти внічію з ФК «Маріуполь»

У матчі 5 туру чемпіонату України у Першій лізі запорізький «Металург» та ФСК «Маріуполь» поділили очки.
.
У дебюті протистояння прогнозовано було багато боротьби. Підопічні Краснопьорова більше грали першим номером, але з конструктивом були проблеми. А ось запоріжці досить несподівано відкрили рахунок. Борисенко прострілив, а Алібеков з меж штрафної розстріляв ворота — 0:1. Варто відзначити якісну гру гостей у захисті. Наприкінці тайму міг вдруге у матчі забивати Алібеков, але його удар парирував Караващенко. Хороший перший тайм для запоріжців, а ось від господарів очікували більшого.

Після перерви запоріжці не притискалися до власних воріт, а намагалися при першій можливості вибігати в атаку. У приазовців в атаці сьогодні мало що виходило. Проте у середині другого тайму вони все ж досягнули свого. Зубков з меж штрафної майстерно пробив у дальній кут — 1:1. Цей гол додав господарям впевненості у власних силах і вони кинулися виривати перемогу. Проте, більше голів не було.

 ФСК «Маріуполь» – МФК «Металург» 1:1 (0:1)
 Голи: Зубков (63) – Алібеков (15)
«Маріуполь»: Караващенко, Шушко, Тєрєхов, Харжевський, Малакі (Булгаков 41), Задоя, Богданов (Мочевінський 83), Демченко, Зубков (Байдал 75), Савін (Пентелейчук 75), Петренко.
.
«Металург»: Осадчук, Товкач, Палюх, Клименко, Козлов (Васильченко 74), Крапивний, Бандурін, Алібеков (Близнюк 65), Фальковський, Іродовський, Борисенко (Страдс 52)

Share this post

нет
scroll to top