Україна вийшла ще з низки угод із СНД

Україна вийшла з угод, укладених за участі країн СНД, зокрема, з угоди про співробітництво в галузі технічного переоснащення і оновлення залізничного рухомого складу.

Про це повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Здійснено вихід України з Угоди про співробітництво в галузі технічного переоснащення і оновлення залізничного рухомого складу, вчиненої 09.09.1994 в москві, Угоди про міждержавні перевезення небезпечних і розрядних вантажів, здійсненої 23.12.1993 в м. Ашгабаті, та Угоди про спільне використання вантажних вагонів і контейнерів власності держав учасниць Співдружності, Азербайджанської Республіки, Республіки Грузія, Латвійської Республіки, Литовської Республіки, Естонської Республіки, вчиненої 12.03.1993 в Москві”, – написав він.

Окрім цього, уряд ухвалив рішення вийти з Рішення Ради глав урядів СНД “Про внесення змін до Положення про єдиний бюджет органів СНД, що фінансуються за рахунок бюджетних коштів держав – учасниць Співдружності Незалежних Держав”, вчиненого 23 травня 2008 у мінську.

Також Україна вийшла з Рішення Ради глав урядів СНД «Про внесення змін до нормативно-правових актів Співдружності Незалежних Держав, що регламентують порядок фінансування органів СНД», вчиненого 30.05.2012 у місті Ашгабад.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів схвалив законопроєкт про припинення дії, вихід та денонсацію ще низки міжнародних договорів, укладених урядом України з урядами росії, білорусі та у межах СНД.

https://www.ukrinform.ua/rubric-economy/3902918-ukraina-vijsla-se-z-nizki-ugod-iz-snd.html

Сообщение Україна вийшла ще з низки угод із СНД появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top