Відомий шоумен різко висловився про Винника та Потапа: «Не зрозуміли і протупили»

Анатолій Анатоліч висловив свою думку про зіркових колег — співака Олега Винника, який раптово захотів повернутися в шоубізнес після свого зникнення; та репера Потапа, який нині продовжує мешкати за кордоном.
Що сказав ведучий про артистів, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на його YouTube-канал «Зе Інтерв’юер».

Анатоліч висловився про Винника і Потапа
Так, шоумен зазначив, що у минулому нормально спілкувався з Олегом, проте наразі його ставлення до виконавця змінилося.
«У нас з ним були нормальні стосунки, коли він жив в Україні. Мені шкода, що він не повернувся в важливий момент. Я розумію настрої суспільства, і я їх підтримую, але в якийсь момент такі люди як Олег Винник не зрозуміли контекст і протупили, а потім не могли собі й суспільству зізнатися, що набокопорили», — сказав Анатоліч.
скриншот з відео
Нагадаємо, Олег Винник з початком повномасштабного вторгнення зник з інформаційного простору та забув про війну в рідній країні, а наразі, через два роки, раптово заявив про повернення та випустив пісню. Проте українська аудиторія після того, що сталося, зустріла його не так «тепло», як чоловік на те очікував.
Олег Винник (фото: facebook.com/groups/vovchytsya)
Що стосується Потапа, то, на думку Анатолія, репер в один момент пропустив щось важливе, і після цього його кар’єра вже втратила таку популярність, яка була раніше.
«Іноді буває, що не сказав комусь щось, а потім воно накрутилося, і ти такий: «Ну не сказав, протупив, ну хрін вже з ним, воно якось саме розрулиться». Так думає Потап, до речі. У мене таке відчуття, що він думає: «Зараз попи*дять і буде все нормально», — пояснив Анатоліч.
Також ведучий пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну чоловік Насті Каменської був дуже активним у своїх соцмережах, а згодом виїхав з країни й почав займатися активним розвитком кар’єри вже за кордоном.
Олексій Потапенко (Потап) (Фото: (фото: instagram.com/realpotap)
Продюсеру та реперу часто «перепадає» за таку позицію, хоча він намагається не реагувати на хейт.
До слова, нещодавно Олексій Потапенко потролив Олега Винника, який, як відомо, мешкає нині у Німеччині. Що показав його зірковий колега — дивіться тут.

Нещодавно ми писали про те, що Цибульська різко пройшлася по Виннику.
А «двійник» Олега тим часом поставив співака на місце після його зверхніх слів.

Share this post

нет
scroll to top