Дрони СБУ атакували склад з боєприпасами у Воронезькій області, — джерела

Дрони СБУ атакували склад з боєприпасами та технікою у Воронезькій області в ніч на 7 вересня. Там триває детонація.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела.

Як зазначають джерела, цієї ночі безпілотники Служби безпеки України відпрацювали по великому складу з боєприпасами та технікою у населеному пункті Солдатське Воронезької області Росії. За інформацією джерел, цей склад ворог активно використовував для перекидання техніки в Україну
На об’єкті зафіксовано чотири осередки потужної пожежі та безперервну детонацію боєприпасів, яка триває і досі.
Місцева влада проводить термінову евакуацію мешканців прилеглих населених пунктів.
«СБУ продовжує системну роботу по створенню демілітаризованої зони в прилеглих до України областях РФ. Військові аеродроми, склади з боєприпасами та об‘єкти інфраструктури, які працюють на війну в Україні, є законними цілями», — повідомило поінформоване джерело в СБУ.

Що цьому передувало
Цієї ночі росіяни заявили про атаку дронів на Воронезьку область. Місцевий губернатор заявив про падіння уламків збитого безпілотника і пожежу, яка перекинулася на «вибухонебезпечні предмети».
На місці інциденту почалася детонація. У мережі публікували відповідні відео. Російська влада оголосила про евакуації біля місця ураження.
Крім того, пізніше губернатор Воронезької області повідомив, що було оголошено режим надзвичайної ситуації через детонацію.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top