Україна – Албанія: прогноз на матч Ліги націй

Національна команда України зустрінеться зі збірною Албанії на старті нового сезону Ліги націй.
Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч Україна – Албанія відбудеться 7 вересня в Празі. Поєдинок прийме стадіон «Летна». Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 21:45.
Фахівці контори Favbet визначили команду Сергія Реброва фаворитом протистояння. На перемогу «синьо-жовтих» можна поставити з коефіцієнтом 1,79. Тим часом потенційний успіх «орлів» оцінили балом 3,75. На нічию ж заклали кеф 5,10.
Полоскотати нерви можна зі ставкою на конкретний підсумковий результат. Наприклад, на розгромну перемогу збірної України (3:0) приймають ставки з коефіцієнтом 12,50. Персональні фанати Владислава Ваната розглянуть варіант зі ставкою на мінімум дубль свого улюбленця з кефом 8,00.
Схожі цифри підготували й австрійці з Bwin. «Синьо-жовті» мають найвищі шанси на перемогу з коефіцієнтом 1,80. На ймовірну перемогу збірної Албанії виставили кеф 4,75. Навіть підсумкова нічия вірогідніша з балом 3,50.
Сміливою ставкою буде закластися на голи обох команд у кожному з таймів із коефіцієнтом 18,00. Непатріотична ставка з перемогою албанців і в першій, і в другій половинах збільшить виграш у 18 разів.
Раніше Сергій Ребров визначився зі заявкою на матч проти албанців. До фінального списку не потрапив Михайло Мудрик. Він зазнав ушкодження і пропустив тренування національної команди в п’ятницю.

До слова, раніше підготували анонс поєдинку України та Албанії в Лізі націй.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top