У Запорізькій міськраді затвердили свою відзнаку »Честь та Слава» та витратили на її виконання 200 тисяч гривень

Виконавчий комітет Запорізької міськради вирішив запровадити нову відзнаку – медаль «Честь та Слава», якою нагороджують військовослужбовців, працівників правоохоронних органів, волонтерів та інших осіб за «видатні заслуги у військовій, державній, громадянській та іншій сфері суспільної діяльності».

Про це повідомляється в проєктах рішень виконкому, передає 061.

На засіданні виконкому погодили встановлення такої відзнаки, затвердили ескіз та її опис.

Зазначається, що подання про нагородження вноситься командуванням військових формувань, головою міської ради, районними та міськими радами, депутатами, установами, організаціями та підприємствами незалежно від форми власності та господарювання.

Особу може бути нагороджено лише один раз. Їй вручається нагрудний знак.

Виконавчий комітет міськради до кінця року вже замовив в Prozorro 160 одиниць цих відзнак на майже 200 тисяч гривень у ФОП Олег Мамай.

В технічному завданні зазначено, що відзнака складається з двох частин.  Перша виготовлена у вигляді металевої композиції «козацький хрест» на дубовому вінку із зображенням герба Запоріжжя по центру хреста, а друга — металева колодка з тканинною друкованою частиною з жовто-блакитним прапором та кольоровим обрамленням. До кожної відзнаки ще йде футляр, обшитий бархатним матеріалом червоного або бордового кольору.

Джерело: 061.ua

Share this post

нет
scroll to top