Головний тренер збірної України Сергій Ребров: “Треба грати усі 90 хвилин…”

За підсумками поєдинку футбольної  Ліги націй-2024/2025 із командою Албанії, який завершився поразкою (1:2), головний тренер національної збірної України Сергій Ребров дав пресконференцію.

Як повідомляє УАФ, наставник відзначив гру суперника в обороні, передає Укрінформ.

«Ми грали проти дуже сильного суперника, – зазначив Ребров. – Албанці грамотно й організовано оборонялися, важко було знайти простір. Ми намагалися робити передачі у штрафний, але, на жаль, не створили багато моментів у першому таймі. Ми зробили деякі підказки. У перші 15 хвилин другого тайму домінували, створювали моменти, забили м’яч, але треба грати усі 90 хвилин. Футбол – не лише атака, а й оборона. Наш другий пропущений м’яч… Я зараз передивився й не розумію, як можна на такому рівні так оборонятися. Треба працювати й концентруватися кожну хвилину гри на своїй ролі в команді. Зараз у нас два дні на відновлення. Гравцям важливо розуміти, що це перший поєдинок, усе трапляється».

Читайте також: Збірна України програла футболістам Албанії на старті Ліги націй УЄФА

У вересні збірна України проведе ще один матч у групі В1 Ліги націй-2024/2025 у Празі – 10-го числа «синьо-жовті» на стадіоні Eden Arena зіграють виїзний поєдинок проти Чехії.

https://www.ukrinform.ua/rubric-sports/3903379-sergij-rebrov-treba-grati-usi-90-hvilin.html

Сообщение Головний тренер збірної України Сергій Ребров: “Треба грати усі 90 хвилин…” появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top