У Бердянському районі окупаційна влада кинула на призволяще самотніх пенсіонерів та інвалідів

Як пояснює те, що відбувається незалежний медіа ресурс БердянсЬк Сьогодні, соціальних працівників, які повинні були опікуватись самотніми інвалідами та людьми похилого віку з обмеженими можливостями у Старопетрівці та Новопетрівці, просто звільнили. Люди залишились без будь-якої підтримки та допомоги. А потім їм ще й надіслали повідомлення, що їх житло має ознаки безхозяйного і якщо вони терміново не нададуть пакет документів, то їх виженуть з хат, у яких вони прожили все життя.

Причому документи треба подавати не до Бердянська, а до Мелітополя.

Журналісти БердянсЬк Сьогодні нагадали, що перед виборами представники окупаційної влади Бердянського району показово наносили візити до самотніх мешканців поважного віку, щоб зафільмувати як росія опікується населенням, а після того, як вибори пройшли, про людей усі забули: до пенсіонерів, інвалідів, маломобільних мешканців сіл Старопетрівка та Новопетрівка соцслужба перестала приходити з нового року. А зʼясували це тільки після того, як почали надходити численні скарги і ситуацію вже не можна було приховати.

В якості «допомоги» самотнім пенсіонерам представники псевдо громадської російської організації «Народний фронт» привезли два пакети гуманітарки. Що робити їм далі, ніякої інформації немає…

*

Фото: t.me/brdVP

Сообщение У Бердянському районі окупаційна влада кинула на призволяще самотніх пенсіонерів та інвалідів появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top