У Вільнянську готуються до волонтерської акції «БУРчик»

У Вільнянській громаді повідомили про активну підготовку до «БУРчику» – волонтерської акції, що реалізується в межах проєкту ГО «Будуємо Україну разом» за підтримки Razom.

Все більше мешканців залучено до взаємодопомоги та створення безпечного простору. Передусім облаштування простору на базі укриття надасть можливість організовувати різноманітні тренінги й активності під час тривог, де юнаки та дівчата почуватимуть себе у безпеці, проводячи яскраве насичене дозвілля.

За короткий термін зі згуртованою командою встигли здійснити ряд попередніх робіт до початку акції: звільнити приміщення від усього зайвого, вирівняти та забетонувати підлогу, пошпаклювати стелю, підготувати стіни та розпочати їх фарбування.

Залишилося найважливіше: передати ініціативу молоді, яка внесе своє бачення та докладе трохи зусиль до спільної до мети в обмін на спілкування, отримання нових навичок, занурення у життя громади і цікавий час у компанії з культурно-освітнім відпочинком на фініші.

Нагадаємо, що “Будуємо Україну Разом” — це громадська організація, яка створює можливості для молоді творити зміни в країні через волонтерство.
“БУРчик” – це короткотривалі акції взаємодопомоги і добросусідства від програми Будуємо Україну Разом.

Сообщение У Вільнянську готуються до волонтерської акції «БУРчик» появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top