У зв’язку з рашистською окупацією Бердянська, день міста-2024 проведуть у Запоріжжі, Києві та Львові.

Вперше в історії України День Бердянська проведуть у Києві, Львові та Запоріжжі.

Про це своїх читачів повідомив офіційний Telegram-канал Бердянського інформаційного порталу Brd24.com, уточнивши при цьому, що

17 вересня бердянці об’єднаються, аби на один день відтворити атмосферу приазовського міста та нагадати: Бердянськ – це Україна, ми обов’язково будемо разом.

У цей день на вулицях Запоріжжя, Києва та Львова з’являться копія Бердянського маяка, фірмові бердянські креветки й бички, рибальська сітка, що ловитиме бажання, капсула часу, бердянські соняшникові «поля»,  буде працювати телеміст між містами та багато іншого.

BRD24 – Бердянськ 24 також додав, що ідея провести захід об’єднала бердянців, які зараз мешкають у Запоріжжі, Києві та Львові. Вони спільно розробили неймовірну програму до 17 вересня.

*

Вхід безкоштовний за умови попередньої реєстрації за посиланням

Захід реалізовується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри в Україні (UCBI)».

Організатори:

Бердянська міська військова адміністрація,

Громадська організація «Міць Азова»,

Київський коктейльний бар з бердянським корінням «Характерники»

Кав’ярня у Львові з колоритом Приазов‘я «Дзендзик»

Сообщение У зв’язку з рашистською окупацією Бердянська, день міста-2024 проведуть у Запоріжжі, Києві та Львові. появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top