Сенсації старту УПЛ залишили «Шахтар» і «Динамо» без призів серпня

Українська Прем’єр-ліга віддала нагороди найкращим гравцю та тренеру місяця представникам житомирського «Полісся» та «Олександрії» відповідно.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт УПЛ.

Вінгер «Полісся» Олександр Назаренко – футболіст серпня в чемпіонаті України. У чотирьох поєдинках він оформив 5 м’ячів і віддав 2 гольові передачі.
Назаренко жодного разу не покидав поле без результативної дії. Він зробив асист у матчі проти донецького «Шахтаря» (1:0), голом врятував нічию проти петровського «Інгульця» (1:1), оформив хет-трик проти київської «Оболоні» (4:0) та забив і асистував у розгромі одеського «Чорноморця» (4:1). У голосуванні він випередив Олександра Піхальонка, Кирила Ковальця та Ігоря Краснопіра.
Натомість керманич «Олександрії» Руслан Ротань – найкращий тренер серпня. Під його керівництвом «жовто-чорні» здобули 4 перемоги в чотирьох поєдинках.
«Олександрія» пішла на міжнародну паузу лідером УПЛ. Підопічні Ротаня переграли черкаський ЛНЗ (2:0), здолали луганську «Зорю» (2:1), перестріляли «Шахтар» (4:3) і перемогли ковалівський «Колос» (2:1). Він випередив у голосуванні Олександра Шовковського, Імада Ашура та Віталія Пономарьова.

Сезон 2024/25 української Прем’єр-ліги
У рамках 6-го туру «Олександрія» зустрінеться з «Оболонню» (13 вересня). Натомість «Полісся» прийме рівненський «Верес» (15 вересня).
Столичні «пивовари» перед поєдинком проти команди Ротаня змінили головного тренера. Замість Валерія Іващенка діями «Оболоні» керуватиме Сергій Шищенко. У минулому сезоні він працював із «Поліссям».
Головна інтрига першого після паузи туру – доля «Інгульця». Одіозний власник клубу Олександр Поворознюк висунув лізі ультиматум, за яким зніме команду з чемпіонату в разі неатестації недобудованого стадіону петровців.

До слова, раніше «Динамо» U-19 отримало потенційних суперників у Юнацькій лізі УЄФА.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top