Брав участь у Курській операції — на фронті загинув мешканець Енергодара (фото)

Брав участь у Курській операції - на фронті загинув мешканець Енергодара (фото)

До війни Василь працював у Міському палаці «Сучасник»

На війні загинув мешканець міста Енергодар Василь Дерновий. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі голова тимчасово окупованого Енергодара Дмитро Орлов.

Читайте також: Залишився 36-річним — захиснику, який обороняв Запорізький напрямок, просять посмертно присвоїти звання Героя України

36-річний енергодарець Василь Дерновий загинув 30 серпня 2024 року на фронті, поблизу селища Черкаське Порічне Суджанського району Курської області рф.

Брав участь у Курській операції - на фронті загинув мешканець Енергодара (фото)

До війни чоловік працював звукорежисером Міського палацу «Сучасник», був розумним, життєрадісним, витриманим, але небагатослівним. Василь мріяв повернутися у вільний Енергодар після перемоги, планував майбутнє.

«У скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя та висловлюємо співчуття, поділяємо біль втрати з рідними та близькими Захисника, який віддав своє життя за Україну. Вічна слава і пам’ять», — висловив співчуття міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

Ми повідомляли, що на одному з найгарячіших напрямків загинув захисник з Петропавлівки — Анатолій Муха. У захисника залишилися мати, двоє дітей, сестра, двоє братів, один з яких також боронить нашу державу від російської навали.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top