Принцеса Вельська завершила курс лікування від онкології

Принцеса Вельська Кетрін заявила у понеділок, що завершила курс хімієтерапії у межах боротьби з онкологією та планує повернутися до обмежених публічних виступів у найближчі місяці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Guardian із посиланням на відеозвернення принцеси.

https://i.guim.co.uk/img/media/a7979668d8733725b1039a68bbcd4b3fb752d641/0_0_7195_4320/master/7195.jpg?width=620&dpr=2&s=none

Princess of Wales gives health update in video featuring William and their children – video

Кетрін сказала, що відчуває полегшення, оскільки її курс профілактичної хімієтерапії закінчився після «неймовірно важких» і «страшних» дев’яти місяців як для неї, так і для її родини.

«Тепер я зосереджена на тому, щоб робити усе можливе, аби уникнути раку», – заявила вона, зауваживши, що шлях до повного одужання буде довгим.

У Кенсінгтонському палаці поінформували, що Кетрін вдома почала роботу над деякими проєктами і що вона повернеться до «полегшеної програми» публічних зустрічей до кінця цього року.

Детальної інформації щодо майбутніх публічних заходів за участі принцеси Вельської палац не надав. Як пише The Guardian, вона, ймовірно, підтримуватиме принца Вельського Вільяма на Поминальну неділю у листопаді, а також відомо, що Кетрін працює над колядковою службою, яка відбудеться у грудні.

«Попри все, що було раніше, я входжу в цей новий етап одужання з новим почуттям надії та вдячності за життя. Ми з Вільямом дуже вдячні за підтримку, яку ми отримали, і черпаємо велику силу від усіх, хто допомагає нам у цей час», – сказала принцеса.

Як повідомлялося, у березні у принцеси Вельської Кетрін діагностували онкологічне захворювання, вона проходила курс хімієтерапії.

https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3903849-princesa-velska-zaversila-kurs-likuvanna-vid-onkologii.html

Сообщение Принцеса Вельська завершила курс лікування від онкології появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top