У Бердянську окупанти влаштували «військово-патріотичний» захід для дітей

На базі так званого «міністерства у справах молоді» окупаційної адміністрації у тимчасово захопленому Бердянську Запорізької області загарбники провели збори молодіжних «військово-патріотичних організацій».

Про це повідомила очільниця Бердянської МВА Вікторія Галіціна.

Як зазначила посадовиця, до участі долучили понад 70 дітей зі складу російських пропагандистських та воєнізованих угрупувань, зокрема «юнармії», «добровольчої молодіжної варти», кадетів росгвардії та «всеросійського студентського корпусу рятувальників».

В рамках обміну досвідом з опанування військово-тактичних навичок, дітей із кожної групи змусили продемонструвати набуті знання перед однолітками і провели черговий матч зі страйкболу між організаціями.

«Таким чином, російські окупанти продовжують навʼязувати дітям мілітаристську ідеологію та культуру насильства, приправляючи такі заняття «профілактичними бесідами» про викривлені поняття тероризму та екстремізму», — йдеться в повідомленні.

Раніше журналісти Акценту розповідали про створення росіянами підрозділів фейкових «запорожців» у окупованому Бердянську.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top