Важные новости

Як запоріжцям допомагають обрати або змінити професію

Надати професійну консультацію із вибору професії зможуть у Запорізькому обласному центрі зайнятості. Тут розкажуть про затребувані спеціальності і рівень заробітної плати. А вдалий вибір, як відомо, дає змогу знайти роботу до душі.

– Сьогодні служба зайнятості пропонує широкий спектр послуг з профорієнтації, у тому числі із застосуванням сучасних методик. Ми допомагаємо людям визначитися зі справою життя. До того ж, ми враховуємо реальні потреби ринку праці, аби люди потім легко і швидко знаходили роботу. У нашому краї традиційно попитом користуються робітничі спеціальності, які, до речі, добре оплачуються, – каже директорка Запорізького обласного центру зайнятості Зінаїда Бойко.

Служби зайнятості пропонує цілу низку різноманітних послуг з профорієнтації.

Профінформування. Вам розкажуть про різноманітний світ професій, їх зміст та вимоги до працівника.

Профконсультування. Вам допоможуть обрати чи змінити професію або вид діяльності. При цьому врахують ваші індивідуально-психологічні характеристики, інтереси, стан здоров’я.

Провести її зможуть і для тих, хто ще немає професії, і для тих, хто хоче змінити рід діяльності.

А якщо ви погодитесь, ще й психодіагностичні тести проведуть.

Також у центрі зайнятості навчать, як складати резюме або, навіть, відео-резюме, та як триматися на співбесіді з роботодавцем, аби точно потрапити на омріяну роботу.

Професійний відбір. Безробітних осіб відправляють на навчання вже під конкретну посаду під замовлення роботодавця. Тут також можуть провести профдіагностичне тестування.

Професійна діагностика.
Виявлять та оцінять ваші індивідуально-психологічні особливості, здібності, інтереси і можливості.

До відома. Із початку року Запорізьким обласним центром зайнятості було надано 29 400 профорієнтаційних послуг. Із них: майже 6 700 – вимушено переселеним особам, 3500 – молоді до 35 років, 2120 – особам з інвалідністю.

Тож, якщо зацікавились, і хочете знайти справу до душі, змінити життя на краще, або ж, принаймні, змінити роботу, мерщій до Запорізького обласного центру зайнятості. Більш детальну інформацію про ці та інші послуги ви зможете дізнатися у контакт-центрі за номером телефону 0 800 33 67 28.

Сообщение Як запоріжцям допомагають обрати або змінити професію появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top