Пес Патрон на сцені Запорізької філармонії здійснює бажання та створює дива

У суботу у подорож Країною Мрій вирушила запорізька малеча разом із Псом Патроном і дівчинкою Катрусею. Під час розважальної шоу-програми «Пес Патрон і К» на сцені Запорізької філармонії – де вони тільки не побували!

Чарівний потяг рухався від станції до станції, дорогою здійснюючи бажання героїв. Під дотепні жарти Пса Патрона: Юлій Гаврилов у цьому неперевершений: “Пес Патрон працює краще… ніж ООН!”

Так, Катруся забажала мати ляльку Барбі. І ось тобі – лялькова вітальня красуні Барбі, заходьте, потанцюймо разом! А Барбі хоче собі перлів з дна морського, і увесь зал потрапляє в гості до Краба, де на дні морському побачили й чарівну Золоту рибку, й неймовірних медуз, і коників… Одразу маємо сказати, що робота сценографа, костюмерів, відеоінсталяції – бездоганні.

Та тут виявляється, що Краб морський мріє побачити, як літають з дерева до дерева мавпочки…. Довелося їхати до Тарзана, з ним побачитися та поспівати…

І неймовірно, та за чиїмсь бажанням – точно Тарзановим –  всі раптом опинилися у темному замку Неверморі, де тільки саксофон в руках Івана Левченка дає світло надії.

Та виявляється, справа у тому, що мешканка Невермору, сама того не відаючи, хоче мати у своєму життя радість кохання.

І його знаходять у яскравому українському лісі, в гостях у Мавки та Лукаша.

І всюди, під ритмічні пісні, запальні танці та енергійні руханки, до яких приєднувалися всі діти, – здійснювалися мрії героїв програми. Щоб нарешті, найважливіше нині бажання замовив увесь зал: перемоги та миру нам.

Яскраві образи на сцені втілили Катерина Слатвінська, Юлій Гаврилов, Анастасія Литвин, Дарина Шупранова, Сергій Пивоваров, Тарас Максименко, Ігор Спориш, Олександра Ткаченко та Іван Левченко.

Поруч із досвідченими артистами на сцені сяяли маленькі зірочки ансамблю народного танцю «Дружба», керівник – Вікторія Оленяк.

Дякуємо за настрій!

Зі мною побувала дівчинка Наталя, що покинула рідне Гуляйполе. Благодійна складова була важливою на цьому дитячому заході нашої філармонії.

Інеса АТАМАНЧУК, фото авторки

 

Сообщение Пес Патрон на сцені Запорізької філармонії здійснює бажання та створює дива появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top