Туреччина, Грузія та Азербайджан підписали меморандум про регіональну безпеку

Туреччина, Грузія та Азербайджан підписали тристоронній меморандум про співпрацю задля миру і стабільності на Кавказі на зустрічі міністрів оборони трьох країн, яка відбулася в Батумі..

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на CNN Türk.

https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/740x416/66e071f37316a6c8e1eeda7e.jpg

«Тристороння співпраця між Туреччиною, Азербайджаном і Грузією служить спільним вигодам і очікуванням наших країн, а також робить великий внесок у мир і стабільність на Кавказі», – заявив очільник міноборони Туреччини.

У зустрічі та підписанні документа брали участь міністр національної оборони Туреччини Яшар Гюлер, міністр оборони Грузії Іраклі Чіковані та міністр оборони Азербайджану генерал Закір Гасанов.

Зазначається, що підписанням спільного документа є підтвердженням бажання максимізувати співпрацю та партнерство в усіх сферах між трьома країнами, зокрема в інтересах регіональної безпеки.

Грузинський міністр повідомив, що за тиждень у його країні розпочнуться спільні військові навчання під назвою «Нескінченність 2024», у яких візьмуть участь турецькі, грузинські та азербайджанські підрозділи.

https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3904321-tureccina-gruzia-ta-azerbajdzan-pidpisali-memorandum-pro-regionalnu-bezpeku.html

Сообщение Туреччина, Грузія та Азербайджан підписали меморандум про регіональну безпеку появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top