Чоловік-військовий ведучої «плюсів» ошелешив заявою про командира: «З армії не звільняють невдах»

Чоловік зірки каналу «1+1 Україна» Валентини Хамайко, військовий Андрій Оністрат, зробив шокуючу заяву про командира свого підрозділу.
Про це пише РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на Instagram військовослужбовця.

Деталі
Зі слів Оністрата, в українській армії не вистачає інституту лідерства. Лідерів, каже він, «не люблять і намагаються пригнічувати».
«З армії не звільняють невдах. Якщо ти в погоні за зірками «ухайдокав» підрозділ, інколи декілька раз — тебе в найкращому результаті понизять в позиції або відправлять вчитися. Потерпіти. Дочекатися «нових призначень». Можуть після навчання дати генерала. І це правило!», — написав він.
А ось поважають, говорить військових, лише «віслюків».

Андрій Оністрат (фото: instagram.com/onistrataa)
«Якщо ти «віслюк» — ти красавчік! Бути тупим віслюком, набагато краще ніж казати правду про ситуацію на ЛБЗ, або про особовий склад, або про будь що, що стосується реальної ситуації», — зазначив Андрій.
Чоловік ведучої також показав фото з товаришем, який врятував його від «свавілля командира». Оністрат назвав його «унікальною людиною».
«Той хотів, щоб я місяців 3 доводив, що я не брав 6+1 мавіків. Що вцілому буде біля 30 тисяч доларів. Я ж привіз власних 4-3 тисячі, а за рештою звернувся до свого старого друга @lesia_ua_foundation. Вони швидко прислали мені решту…», — розповів військовослужбовець.

Андрій Оністрат з товаришем (фото: instagram.com/onistrataa)
Таким чином, сказав чоловік, він за кілька днів передав роту і попрощався зі всіма.
«Командир, до речі, 5 років вчився в USA. Так що мій висновок — це не навчання, це культура. PSS. В останній день замість пляшки віскі я подарував йому mavic 3T», — підсумував Андрій і поцікавився в інших військових їхньою думкою.
Реакція юзерів
Багато фоловерів чоловіка погодилися з його словами, і зазначили, що в армії пригнічують не лише лідерство, а ініціативу та ентузіазм, який зʼявляється у цій справі досить рідко після майже трьох років повномасштабної війни.
У нас ще дуже мало культури взагалі! Я вважаю, що в армії теж має бути культура, а там одне хамство, зверхність і самодурство!
Читаю коментарі і я прям засмучений, бо десь всередині мав надію, що це вже потроху змінилось, відійшло від радянського підходу з розповідей
Андрій — нажаль ця радяншина прогресує, дуже мало офіцерів які думають, які бачать театр бойових дій на кілька кроків вперед
Підписуюсь під кожним словом у цьому пості

Андрій Оністрат (фото: instagram.com/onistrataa)
Нагадаємо, Андрій Оністрат вступив до лав ЗСУ влітку 2022 року. Нині він є командиром роти ударних безпілотників «Шершні Довбуша» 68 окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша.
Нещодавно чоловік Валентини Хамайко поділився, що отримав вже декілька суворих доган, і розповів, за що саме.

Раніше Хамайко зізналася, як реагувала на неоднозначні пропозиції від заможних чоловіків.
Також вона відверто розповіла, що допомогло її чоловіку пережити смерть сина.

Share this post

нет
scroll to top