Із Енергодара до Запоріжжя: як переселенець створив “Їдальню українського смаку” та дитячий простір

Заклад харчування та дитячий простір: як підприємець з Енергодару створив власну справу в Запоріжжі

«Їдальня українського смаку» відзначає першу річницю існування. Цей заклад харчування заснував у Запоріжжі вимушений переселенець з Енергодара. У найближчих планах підприємця – створення мережі їдалень, а ще – відкриття дитячого простору.

Володимир Сірко – житель Енергодара. За фахом – будівельник. До війни очолював велике підприємство та мав дитячий табір «Лазурна райдуга» на березі Азову. В перші дні війни разом з родиною виїхав з рідного міста. Займався волонтерською роботою. А потім вирішив відкрити власну справу у Запоріжжі та створив заклад харчування.

Їдальня – це новий для мене проєкт. Ми вирішили підтримати людей, які виїхали з окупації, тому у нас працюють виключно ВПО. Загалом майже 20 жінок. Вони отримують зарплату, яка допомагає і житло винаймати, і родини утримувати. Для створення і розвитку бізнесу залучались грантові кошти, – розповів Володимир Сірко.

Детальніше – за посиланням .

Сообщение Із Енергодара до Запоріжжя: як переселенець створив “Їдальню українського смаку” та дитячий простір появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top