Дощі і грози – синоптики розповіли про погоду у Запоріжжі найближчими днями

Дощі і грози – синоптики розповіли про погоду у Запоріжжі найближчими днями

Якою буде погода у четвер та п’ятницю

Синоптики розповіли, якою буде погода в найближчі вихідні у Запоріжжі. Свій прогноз вони дали на сайті «Укргідрометцентру».

Читайте також: Як у Запоріжжі виглядає неймовірно красиве місце, що було заборонено для відвідувань декілька років — фото

Так, завтра, 12 вересня, на запоріжців очікує хмарна погода з проясненнями, місцями прогнозують короткочасний дощ. Температура вночі очікується від +18 до +20 градусів, вдень – від +27 до +29 градусів вище нуля. Вітер буде переважно південно-східний із силою 7-12 метрів на секунду.

Також запорізькі рятувальники попереджають про небезпечні метеорологічні явища I рівня небезпечності.

Вдень 12 вересня по місту Запоріжжя очікується гроза (І рівень небезпечності, жовтий). Погодні умови можуть призвести до аварії генераторів, підстанцій, трансформаторів та пошкодження ліній електропередач.

Дощі і грози – синоптики розповіли про погоду у Запоріжжі найближчими днями

У п’ятницю, 13 вересня, у Запоріжжі очікується також хмарна погода, подекуди з короткочасним дощем. Температура вночі від +19 до +21 градуса, вдень – від +26 до +28 градусів. Вітер очікується переважно південно-східний із силою 5-10 метри на секунду.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі за літо зафіксували 13 температурних рекордів. Середня температура повітря за літо склала 25,5° тепла, що на 3° вище  кліматичної норми, та на 0,5° вище середньої температури попереднього найтеплішого літнього сезону 2010 року.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top