Окупанти змушують власників готелів у Бердянську проходити класифікацію за законами рф

Провальний курортний сезон закінчився для власників готельного бізнесу в окупованому Бердянську, не тільки збитками, а ще й додатковими ускладненнями в роботі. Окупанти заявили, що на ТОТ Запорізькій області прийнято так званий «закон про туристську діяльність», згідно з яким класифікація готелів на території регіону тепер здійснюється відповідно до законодавства росії та надання готельних послуг без проходження класифікації тепер буде заборонено.

Фактично, будь-який бердянець, який заробляв на розміщенні відпочиваючих, не зможе більше цим займатися, доки не зареєструє свою діяльність у відповідності до закону країни-агресора.

У зв’язку з чим окупанти наполегливо рекомендують розпочати процес класифікації колективних засобів розміщення в найкоротші терміни.

При цьому загарбники не потрудилися пояснити яким чином отельєри повинні проходити цю класифікацію, лише запропонували ознайомитися з «единым перечнем аккредитованных организаций, осуществляющих классификацию гостиниц», до речі, всі вони розташовані у москві.

Для того, щоб пройти класифікацію, власнику готелю потрібно звернутися до однієї з акредитованих організацій, яка після укладання договору проведе експертну оцінку (або відмовить у її проведенні), класифікує готель, надавши йому певну категорію та видасть відповідне свідоцтво.

Відповідно до російського «Положения о классификации гостиниц» всі види готелів класифікуються за системою зірок, в якій передбачено 6 категорій: “п’ять зірок”, “чотири зірки”, “три зірки”, “дві зірки”, “одна зірка”, “без зірок”. Найвищою є категорія “п’ять зірок”, нижчою – “без зірок”.

Готелі підрозділяються на види, якщо коротко: міський готель; курортний готель, будинок відпочинку, центр відпочинку, пансіонат – вид готелів, які розташовані у лікувально-оздоровчих місцевостях або на курортах, що надають також оздоровчі послуги; апарт-готель – вид готелів, номерний фонд яких складається з номерів категорій “студія” та “апартамент”; комплекс апартаментів; мотель; хостел; заміський готель.

 

Сообщение Окупанти змушують власників готелів у Бердянську проходити класифікацію за законами рф появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top