Реєстрація відкрита на безкоштовні курси з програмування для українських школярів

Розпочалась реєстрація на безкоштовні курси з програмування для українських школярів. Їх організовує благодійна ініціатива Star for Life Ukraine. Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Учні 5-11 класів матимуть змогу опанувати основи програмування на Python та JavaScript. Окрім цього, для учасників будуть доступні курси з англійської мови та спеціальна програма підтримки ментального здоров’я.

Протягом навчання з напрямку Python школярі розвиватимуть алгоритмічне мислення та вивчатимуть базові конструкції цієї мови програмування. Вони здобудуть навички, що стануть основою для кар’єри в IT.

Учні, які оберуть курс з JavaScript, навчатимуться створювати вебсторінки та публікувати їх у мережі. Також тільки для дівчат підготовлено спеціальну навчальну програму з квантового програмування. Учасниці вивчатимуть квантову заплутаність, суперпозицію та переваги квантових обчислень. Вони зможуть опанувати програмування на квантових комп’ютерах.

Дізнатись деталі розкладу занять та подати заявку на реєстрацію можна за посиланням

Сообщение Реєстрація відкрита на безкоштовні курси з програмування для українських школярів появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top