Батько й син із Запоріжжя торгували зброєю

На Львівщині судитимуть родичів за збут боєприпасів, вибухових речовин та зброї

Прокурори Львівської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо 26-річного та 56-річного жителів Запоріжжя за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин без передбаченого законом дозволу, вчинених за попередньою змовою групою осіб.

За даними слідства, у Запоріжжі батько та син незаконно придбали та зберігали у власному помешканні, а потім збули вогнепальну зброю, боєприпаси, вибухові пристрої та вибухові речовини.

Задокументовано, що фігуранти у грудні 2023 року за 1900 доларів США продали місцевому мешканцю два автомати Калашникова та бойові припаси в кількості 1080 патронів до автоматів та кулеметів системи Калашникова.

Пізніше, за 700 доларів США, збули наступальні та оборонні осколкові ручні гранати.

Також родичі придбали, зберігали та збували ручні гранати, корпуси та підривачі до них, різного типу вогнепальну зброю та набої до неї.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваних було виявлено та вилучено багато вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових пристроїв та речовин.

Сообщение Батько й син із Запоріжжя торгували зброєю появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top