Українці зможуть отримати кешбек за комуналку через Приватбанк

Українці тепер можуть отримувати кешбек за розрахунки за комунальні послуги та інші платежі карткою ПриватБанку. Про це повідомляє ПриватБанк. Картка Mastercard «Кешбек «Зроблено в Україні», доступна клієнтам банку, дозволяє отримати додатковий кешбек у розмірі 10% за оплату комуналки, транспортних квитків, медичних послуг, мобільного зв’язку та інші послуги.

Як отримати кешбек

Щоб скористатися цією можливістю, потрібно відкрити картку Mastercard «Кешбек «Зроблено в Україні». Це можна зробити безкоштовно через мобільний додаток або вебверсію Приват24. Після оформлення картки необхідно оновити додаток «Дія», обрати послугу «Національний кешбек» і вказати картку ПриватБанку для отримання виплат від держави.

Кешбек нараховується щоденно, і вже наступного дня користувач може побачити накопичені кошти у додатку «Дія». Зарахування грошей на картку відбувається один раз на місяць, до кінця наступного місяця. Наприклад, кешбек за покупки, зроблені у вересні, буде зараховано до кінця жовтня. Якщо користувач не вказав рахунок для виплат, нарахування переноситься на наступний місяць.

Куди можна витратити кешбек

Накопичений кешбек можна використати безготівково для оплати комунальних послуг, транспорту, зв’язку, медичних та спортивних послуг, у закладах харчування, а також для придбання військових облігацій або донатів на підтримку ЗСУ.

Національний кешбек: як це працює

Програма «Національний кешбек» стартувала 2 вересня 2024 року. Вона передбачає нарахування кешбеку за покупки товарів українського виробництва, оплачених платіжними картками ПриватБанку у продавців, які беруть участь у програмі. За перші дні після запуску програми вже 313 000 українців оформили спеціальні цифрові картки Mastercard «Кешбек «Зроблено в Україні».

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top