Бріжит Макрон зіграла саму себе в новому сезоні «Емілі в Парижі»

Перша леді Франції Бріжит Макрон знялася в епізодичній ролі в останній частині популярного комедійного серіалу «Емілі в Парижі», який транслює Netflix.

Про це пише bbc.com

У центрі серіалу – жінка з Чикаго Емілі Купер, яку грає британсько-американська зірка Лілі Коллінз, яка переїжджає до столиці Франції.

Серіал має шанувальників, але також викликав критику за зображення стереотипного образу Парижа.

Але 71-річна пані Макрон висловила свою гучну підтримку серіалу, зігравши саму себе в короткій сцені, в якій вона позує для селфі з Емілі в ресторані.

Коллінз каже, що ідея камео, про яку цього тижня вперше повідомив журнал Elle, виникла, коли вона та творець серіалу Даррен Стар зустрілися з місіс Макрон в Єлисейському палаці в грудні 2022 року.

Перша леді згадується в першому сезоні шоу, коли вона ділиться дописом Емілі в Instagram, висловлюючи розчарування тим, що французьке слово для вагіни, le vagin, є чоловічим.

“Вона є великою прихильницею серіалу і сприйняла згадку про неї в першому сезоні з великим гумором”, — сказав Коллінз Elle.

Тим часом Стар сказав, що пані Макрон має «великий талант», коли оцінює її роботу.

У сцені Емілі (Коллінз) підходить до місіс Макрон, коли вона сидить з двома іншими жінками в ресторані – і виявилося, що перша леді стежить за нею в Instagram.

Перша леді відмахується від свого охоронця, коли Емілі пояснює, що саме вона стоїть за обліковим записом Емілі в Instagram у Парижі.

Автори серіалу зазначили, що в кадрі перша леді зʼявилася такою, якою вона є в житті – у власному одязі, і не виконувала жодних особливих команд від сценаристів.

Перший сезон серіалу «Емілі в Парижі» вийшов у 2020 році. Головна героїня Емілі Купер – маркетолог у чиказькій фірмі. Але все змінюється, коли компанія, на яку вона працює, купує французьку фірму Savoir. Дівчина переїжджає до Парижу, щоб бути там «очима і вухами» американців. Емілі не говорить французькою і не знається на місцевих брендах, тому новий колектив її зовсім не сприймає. У четвертому сезоні Емілі доводиться нарешті обрати сторону – і на роботі, і в особистому житті.

Сообщение Бріжит Макрон зіграла саму себе в новому сезоні «Емілі в Парижі» появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top