ЗСУ другу добу поспіль знищують великі склади БК під Маріуполем (ВІДЕО)

Між тимчасово окупованими містами Бердянськ та Маріуполь цієї ночі було знищено ще один склад боєприпасів російських військ.

Що відомо про нічну бавовну на Азовському узбережжі, — в матеріалі Акценту.

Минулої ночі у Маріуполі та навколишніх населених пунктах теж було гучно. Поередньо відомо, що українські ударні БПЛА та можливо ракети атакували склади боєприпасів та місця розташщування ППО на Азовському узбережжі в районі Мангушу. Детонація тривала більше 4 годин.

Підтверджене влучання по складу з БК та ракетами для систем ППО в хуторі Глибоке (трикутник Мелекіне-Портовське-Рибацьке, як і повідомляли вчора).
Детонація тривала до 5-20 ранку. Поредньо можливо ураження чергового розрахунку ППО, деталі встановлюємо
Наразі розглядається питання евакуації с. Портовське. Все перекрито військовими. Мангуш. Виїзд в бік Маріуполя перекрито, частково закрита траса Мангуш-Маріуполь. За спостереженням з місця — трває перебазування в режимі термінова евакуація після ураження. Подробиці згодом.
Інші наслідки будуть встановлені протягом дня, — повідомляє в своєму телеграм-каналі радник мера Маріуполя доокупаційного періода Петро Андрющенко

Нагадаємо, вчора було уражено великий склад боєприпасів в районі н.п. Мелекіне, що теж розташований в цьому районі — між Маріуполем та Бердянськом.

Зазначимо, в Чернігівському районі Запорізької області, що є також тимчасово окупованим, дрони ЗСУ успішно атакували вантажний потяг росіян з паливом. Внаслідок влучання повністю вигоріло щонайменше 3 цистерни. Також ускладнено рух залізнецею в бік Токмаку.

  • Запоріжжю загрожує оточення: військовий аналітик про наступ росіян
Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top