Саджайте квіти – зійдуть віршами

Цього тижня у Запорізькій обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася презентація поетичної збірки запорізької письменниці Олени Музики «Саджайте квіти».
На сторінках книги поетеса розкриває серце та душу справжньої українки, закоханої у рідний край, у сильну та квітучу Україну, ділиться з читачами своїм внутрішнім світом. У її віршах відчуваються ноти любові, щастя, тепла, нестримне бажання миру та віра у Перемогу.
Олена Музика має педагогічну освіту.
Поезія для неї – це поклик серця. Її твори друкувалися в районній газеті «Нова Таврія», збірнику «Василівка туристична та мистецько-поетична», журналах «Хортиця» та «Дивослово», а також у багатьох альманахах. Натхнення письменниця черпає з повсякденного життя: під час дороги на роботу, після прочитаної книги, переглянутого фільму, спілкування з рідними та друзями, під час безсонної ночі або роботи у квітнику. До речі, Олена Музика має хобі – квітникарство. Вона обожнює доглядати тюльпани, гладіолуси, троянди. Любов до квітів дарує велике натхнення та життєві сили.
Привітати Олену Музику з виходом нової книги прийшли письменники і письменниці Запорізького краю, голова Запорізької обласної організації Національної спілки письменників України Ольга Стадніченко, композитор-пісняр, співак і журналіст Анатолій Сердюк, перша заступниця голови Бердянської районної державної адміністрації Ірина ПІвень та Василівський міський голова Сергій Каліман.

Сообщение Саджайте квіти – зійдуть віршами появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top