У Запоріжжі учасник бойових дій отримав особливе житло. ФОТО

Ключі від власного житла у Запоріжжі отримав капітан поліції, учасник бойових дій та внутрішньо переміщена особа Олег Булгаков. Під квартиру переобладнали нежитлове приміщення на першому поверсі одного з гуртожитків у Хортицькому районі.

Про це повідомили в мерії Запоріжжя.

Реконструкцію помешкання виконали за рахунок коштів міського бюджету. Ордер та ключі від нової квартири захиснику та його дружині вручила секретар міської ради Регіна Харченко.

У Запоріжжі захисник отримав квартиру

«Ми зрозуміли, що такі приміщення на перших поверхах нині є дуже актуальними для адаптації їх для людей з інвалідністю, маломобільних містян. Тому почали працювати з цим приміщенням. Загалом переглянули наявні в комунальній власності нежитлові приміщення. З початку повномасштабного вторгнення вже 10 таких об’єктів нежитлової нерухомості було переоблаштовано і надано нашим захисникам», — зазначила Регіна Харченко.

Капітан поліції Олег Булгаков у правоохоронних органах працює вже 15 років. На фронт потрапив ще у 2014 році, воював на Донецькому напрямку. Виконував завдання у Слов’янську, Торецьку, Краматорську. Тоді ж отримав перше поранення. З початком повномасштабного вторгнення виконував завдання, пов’язані з захистом батьківщини на Запорізькому напрямку.

У Запоріжжі захисник отримав квартиру

Ще одне поранення отримав у 2023 році, коли під час виїзду з позиції їх машина підірвалась на міні. В Олега – ампутація обох ніг, поранення рук, ока. Зараз він проходить реабілітацію та вчиться ходити на протезах.

У Запоріжжі Олег Булгаков разом з дружиною орендують житло, адже поліцейський родом Михайлівки Василівського району, тож власне помешкання залишилось на окупованій території. Тепер захисник матиме свою квартиру, яка повністю пристосована під його потреби.

Читайте також: Відновили стіни та перекриття: як триває відбудова зруйнованого будинку на вул Незалежної України у Запоріжжі

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

 

Share this post

нет
scroll to top