Окупанти завдали авіаудару по Харкову, є «приліт»

Російські загарбники завдали авіаудару по Харкову цієї ночі, 14 вересня. Ворог поцілив по місту керованою авіабомбою (КАБ).
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Харківського міського голову Ігоря Терехова.

Мер міста зазначив, що влучання зафіксоване в Холодногірському районі Харкова.
«Удар КАБом по Харкову. Попередньо маємо інформацію про приліт по Холодногірському району», — написав він у своєму Telegram о 05.06.
Терехов додав, що наразі дані щодо постраждалих та руйнувань уточнюється.
Перед тим у командуванні Повітряних сил ЗСУ попереджали про фіксацію активності ворожої тактичної авіації на північному сході.
Так, військові заявили про загрозу застосування противником авіаційних засобів ураження для прифронтових областей.

Російські удари РФ по Харкову та області
Зазначимо, російські загарбники постійно обстрілюють населені пункти Харківської області. Так, наприклад, 12 вересня у Харкові через російський обстріл були два «прильоти» по одному з густонаселених районів міста.
Через ту атаку із застосуванням ФАБ-250 були пошкоджені житлові будинки у Харкові, а на місці одного з влучань з під завалів будинку деблокували двох жінок та дитину.
Також повідомлялося, що 12 вересня російські війська обстріляли Борову під Ізюмом Харківської області. Пізніше стало відомо, що троє рятувальників отримали поранення від удару РФ — вони саме прибули на місце однієї з пожеж, коли росіяни завдали повторного удару.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top