Розтрощив і свою автівку, і чужу — у Запоріжжі вночі сталася ДТП

Розтрощив і свою автівку, і чужу - у Запоріжжі вночі сталася ДТП

Під час перевірки у водія виявили стан алкогольного сп’яніння

Вночі 14 вересня у Запоріжжі сталася ДТП — нетверезий водій протаранив автівку, чим серйозно пошкодив обидві. Про це повідомили у Патрульній поліції Запорізької області.

Читайте також: Не впевнився у безпеці на дорозі – у Запоріжжі зіштовхнулись машина та мотоцикл

Розтрощив і свою автівку, і чужу - у Запоріжжі вночі сталася ДТП

Під час дії комендантської години патрульні отримали виклик про ДТП у Хортицькому районі Запоріжжя. На місці ДТП поліцейські побачили дві розтрощені автівки та з’ясували обставини автопригоди. Водій автомобіля Mitsubishi Lancer набрав високу швидкість руху та був неуважний на дорозі, через що на великій швидкості протаранив припаркований фургончик Fiat.

Розтрощив і свою автівку, і чужу - у Запоріжжі вночі сталася ДТП

Обидві автівки зазнали пошкоджень, проте водій не постраждав. Під час спілкування з ним, поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат, який в медзакладі отримали правоохоронці, підтвердив здогадки — кількість алкоголю у крові склала 1.32 проміле.

Поліцейські склали на водія протокол за водіння у нетверезому стані та відсторонили від керування.

Раніше ми повідомляли, що від початку цього року в Запорізькій області зафіксували 519 дорожньо-транспортних пригод, в яких були потерпілі. В цих ДТП травми отримали 656 чоловіків та жінок та, на жаль, 53 людини загинули.

У патрульній поліції також проаналізували, у які дні тижня у цьому році найчастіше відбуваються ДТП. Виявилося, що найбільше автопригод з постраждалими сталися у пʼятницю та суботу.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top