З полону звільнили захисника, жінка та син якого щотижня виходили на акції в Запоріжжі

14 вересня з російського полону звільнили 103 захисника України, серед яких військовослужбовець 57-ї окремої мотопіхотної бригади Сергій Садовський. В Запоріжжі його чекала дружина Ольга та син Мар’ян, які брали участь у щотижневих акціях на підтримку військовополонених.

Про це повідомляє 061.

В соцмережі Фейсбук Ольга Садовська подякувала всім за підтримку та звільнення її чоловіка.

Дякую всім, хто був зі мною, за підтримку, віру, боротьбу та допомогу. Дякую журналістам усім, дякую Вам Стелла Орел за мітинги, акції, дякую організаторам (Плаксій Марії) ГО знайти і повернути 57/34, дякую ГО «Сім’ї на захист воїнів 57 бригади». Цей 57-й обмін наш. Дякую всім хто третій рік ділились моїми постами, світлинами. Дякую нашій владі, Координаційному штабу, НІБ, СБУ, Уповноваженому Верховній Раді з прав людини, що повернули чоловіка додому! Мій чоловік на рідній землі, — написала Ольга.

Сергій Садовський потрапив до полону в квітні 2022 року під час бою на Луганському напрямку.

Його маленький син Мар’ян дуже хотів бути схожим на батька, тому на мітинги часто приходив в камуфляжному одязі.

— Син хоче бути схожий на тата, хоче захищати країну, хоче допомагати людям. Вдягається тільки у все у військове, іграшки у нас тільки військова техніка. Ми більше нічого не бачимо… Так само третій рік і я в полоні, мені нічого не цікаво, я живу тільки полоном. Вони в полоні і частина мене знаходиться теж полоні, душею і серцем, — розповідала Ольга під час однієї з акції на підтримку військовополонених.

Нагадаємо, серед звільнених з полону 14 вересня 9 військовослужбовців Запорізької області. З них семеро нацгвардійців, які проходять службу в запорізьких бригадах.

Джерело: 061.ua

Share this post

нет
scroll to top